Brokeraj baze de date

Imagineaza-ti ca lucrezi pentru o companie specializata in dispozitive electronice si gadget-uri. Ai mai multe produse noi care urmeaza sa le lansezi in aceasta saptamana si pentru a raspandi noutatile, te decizi sa pui in aplicare o campanie de direct mail. Care ar fi cea mai eficienta abordare? O baza de date completa si targetata ar fi solutia perfecta!

Echipa Marketing DATA este alcatuita din oameni care au inceput brokerajul de baze de date in Romania. Am inceput cu baze de date proprii si am cautat cele mai bune parteneriate cu detinatori de baze de date utile.

Desi o firma tanara, am adunat oameni cu experienta in manipularea si vanzarea bazelor de date formand un grup specializat in brokeraj de baze de date.

Marketingul cu baze de date este o abordare sistematica pentru colectarea, consolidarea si prelucarea datelor de consum atat pentru clientii deja existenti cat si pentru potentialii clienti. Desi in marketingul traditional, pentru o perioada lunga de timp, bazele de date au fost utilizate exclusiv pentru colectarea datelor generale ale clientilor, in prezent datele de consum sunt prelucrate si utilizate in moduri noi si mult mai sofisticate.

Mai precis, statisticile au demonstrat ca o baza de date cu informatii relevante si complete poate genera vinzari de trei ori mai mari decit o lista nu foarte bine pusa la punct. Mai mult, succesul unei campanii de marketing depinde in proportie de 50% de corectitudinea informatiilor folosite.

Indiferent din ce segment de industrie faceti parte, obiectivele dumneavoastra de marketing direct va vor conduce la construirea si administrarea unei baze de date. Produsele si serviciile noastre va vor ajuta sa atingeti toate obiectivele propuse atunci cand vine vorba de pietele tinta pentru campaniile specifice care vor promova si vor da valoare companiei dvs.