Despre noi

Ce anume face diferenţa între o companie prosperă şi o companie în prag de faliment? Deciziile corecte luate la momentul potrivit.

Companiile dinamice care urmăresc promovarea de produse şi atragerea clienţilor fideli vor găsi în soluţiile dezvoltate de Marketing Data completarea perfectă a obiectivelor de vânzări.

Fiecare afacere e diferită. La Marketing Data, tratăm diferenţiat nevoile partenerilor noştri, într-o abordare coerentă şi focusată pe rezultate.

Pentru a ajunge la rezultatele scontate de dumneavoastră, echipa noastră va stă la dispoziţie în toate etapele dezvoltării unui proiect. Începând de la momentul analizei de oportunitate şi proiecţia pieţei specifice, trecând prin implementare, design, mentenanţă şi încheind cu supervizarea permanentă a soluţiei livrate şi optimizarea proiectului în funcţie de dinamica afacerii.

De ce Marketing Data?

Misiunea noastră este aceea de a-ţi oferi un sprijin în optimizarea costurilor, în creşterea şi eficientizarea bussiness-ului tău, în maximizarea satisfacţiei clienţilor tăi.

Existăm pentru a-ţi aduce vânzări mai mari şi pentru a atinge împreună excelenţă şi performanţă.

Membrii echipei noastre, fie că sunt programatori, designeri sau specialişti în marketing direct, lucrează împreună pentru a vă oferi dincolo de răspunsul la solicitările Dumneavoastră punctuale, sugestii aplicabile de dezvoltare.