Servicii

Brokeraj baze de date – segmentare baze de date, colectare baze de date, actualizare baze de date, curatare baze de date, inchiriere si vanzare baze de date.

Callcenter – Cu ajutorul  echipamentelor noastre de inalta tehnologie si a operatorilor nostri profesionisti,  disponibili 24/7 familiarizati atat cu software-ul Call Center cat si cu regulile si rigorile comunicarii telefonice eficiente ,afacerea ta va evolua vizibil intr-un timp relativ scurt.

Direct Mailing – Orice mesaj publicitar trimis prin intermediul e-mail-ului, cunoscut sub numele de direct mailing, reprezinta livrarea de materiale publicitare clientilor, care deja au solicitat acest serviciu (newsletter, brosuri, cataloage).

Emailing – Utilizarea promovarii prin e-mail face ca ofertele tale speciale, evenimentele sau produsele noi lansate vor ajunge la clientii deja existenti sau potentialii tai clientii intr-un timp rapid.

Extrageri – Detinem servicii complete de extragere castigatori.

Input date – Doriti o baza de date a clientilor fideli insa nu aveti timpul necesar sa o dactilografiati?

Procesare date – Economiseste din timpul tau de cercetare permitand procesarea datelor de catre colegii nostri experti in baze de date, care se vor ocupa de proiectul tau de la inceput pana la sfarsitul lui, asigurandu-ti totodata calitatea datelor si tabele precise

 Telemarketing – Vanzarea produselor tale prin telefon este direct influentata de capacitatile operatorului de callcenter